آموزش وردپرس
خانه > blog

بایگانی بلاگ

پنیر لیقوان گوسفندی

انواع مختلفی از پنیر لیقوان گوسفندی در منطقه آذربایجان تولید می شود که وابسته به منطقه تولید پنیر و همچنین نژاد دام های منطقه و فرمول تولید پنیر میتواند کیفیت های مختلفی داشته باشد. بهترین نوع پنیر لیقوان گوسفندی را پنیر سوپر لیقوان مینامند. پنیر سوپر لیقوان محصولی تولید شده …

ادامه نوشته »

پنیر لیقوان اصل

پنیر لیقوان اصل از شیر گوسفندان منطقه لیقوان در مراتع کوهستانی نگهداری می شوند و از گیاهان و گلزار های کوهستانی و خود روی سهند تغذیه می کنند حاصل می شود. آب مورد استفاده در روند تولید پنیر لیقوان اصل آب حاصل از چشمه های کوهستانی سهند است که حاوی …

ادامه نوشته »

طرز تهیه پنیر لیقوان

فرآیند تولید و طرز تهیه پنیر لیقوان شباهت زیادی به تولید سایر پنیرهای رسیده در آبنمک دارد. پنیرهای سنتی رسیده در آبنمک با اضافه کردن سرکه و یا مایه پنیر به شیر جوشیده ولرم شده و گرفتن آب آن حاصل میشود . تفاوت اصلی پنیر لیقوان با سایر پنیرهای تولید …

ادامه نوشته »

پنیر لیقوان چیست

پنیر لیقوان معروف ترین پنیر سنتی ایران که در منطقه آذربایجان شرقی و روستای لیقوان از توابع شهر تبریز تولید می شود. بهترین نوع پنیر لیقوان را پنیر سوپر لیقوان می نامند. پنیر سوپر لیقوان از شیر دامهای منطقه لیقوان که اکثرا از نژاد گوسفند قزل هستند تولید می شود. …

ادامه نوشته »

Lighvan cheese export

Lighvan cheese exportWith the introduction of packaging technology into the Lighvan cheese industry and also with the issuance of production license in the hygienic workshops for the production of Lighvan cheese, the necessary infrastructures have been provided for the export of Lighvan cheese.Although Lighvan cheese is well-known, the importance of …

ادامه نوشته »

Storage of Lighvan cheese

The importance of food health and its direct impact on health, family and community is obvious. Due to our urgent need for calcium and dairy products, the importance of dairy health is increased. This article tries to express the methods of preserving Lighvan cheese with different packaging and without packaging. …

ادامه نوشته »

lighvan cheese

Nowadays the Iranians recognize all the types of cheese made of ship milk in traditional way and kept in salt water to become ripen. Over time, the meaning of the Lighvan cheese has been changed. In fact, Lighvan cheese is made of the milk of cattle feeding on pastures, natural …

ادامه نوشته »

انتخاب شهرک لیقوان به عنوای روستای پایلوت در اقتصاد مقاومتی

به گزارش روابط عمومی بخشداری تبریز، با حضور مهندس کیانوش کریمی نماینده سازمان شهرداریها ودهیاریها کشور و قاسم زاده بخشدار مرکزی تبریز موانع موجود برای اجرایی طرحهای اقتصادی و اشتغال زایی در دو روستای مایان سفلی و لیقوان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و این دو روستا بعنوان روستاهای پایلوت …

ادامه نوشته »