آموزش وردپرس
خانه > blog > طرز تهیه پنیر لیقوان

طرز تهیه پنیر لیقوان

فرآیند تولید و طرز تهیه پنیر لیقوان شباهت زیادی به تولید سایر پنیرهای رسیده در آبنمک دارد. پنیرهای سنتی رسیده در آبنمک با اضافه کردن سرکه و یا مایه پنیر به شیر جوشیده ولرم شده و گرفتن آب آن حاصل میشود .

تفاوت اصلی پنیر لیقوان با سایر پنیرهای تولید شده به همین روش از همینجا شروع میشود یعنی پس از تولید پنیر.

مرحله بعدی بسته بندی پنیر در حلبی ها و یا همان پیت های فلزی برای نگهداری در داخل آبنمک به مدت حداقل 5 ما تا پنیر تولید شده رسیده و جا افتاده تر شود تا همان طعم خاص پنیر لیقوان را بگیرد.

هرچند فرایند کلی تولید پنیر لیقوان در همه کارگاه ها به یک شکل هست ولی عوامل تاثیر گذار فراوانی هست که منحصر به هر تولیدی هست و به عنوان راز اصلی شیوه تولید حفظ میشود.

طرز تهیه پنیر لیقوان

موارد تاثیرگذار بر کیفیت محصول نهایی:

1. استفاده از شیر خام جهت تولید پنیر میتواند سبب ابتلای مصرف کنندگان به بیماری مهلک تب مالت گردد.

2  استفاده از شیر کهنه در فرآیند تولید سبب تلخ شدن پنیر قبل از طی کردن مدت زمان لازم جهت رسیده شدن میگردد.

3. در نگهداری و تولید پنیر هرگز نباید از ظروف گالوانیزه استفاده کرد. لایه کاتدی روی ورق های گالوانیزه به شدت مضر هستند.

4. کارگاه هایی که در فرایند تولید پنیر لیقوان دقت عمل بالاتر و همچنین از ابزازآلات و تجهیزات مدرن تری استفاده کنند مسلما محصول با کیفیت تری خواهند داشت.

جهت مطالعه روش تولید پنیرهای سنتی رسیده در آبنمک اینجا کلیک کنید.

همچنین از طریق روش های زیر میتوانید با شرکت فاخر لبن به عنوان معتبرترین برند پنیر لیقوان اصل در ارتباط باشید

اینستاگرام پنیر لیقوان                                                                  

 

 

 

بازدیدها: 2

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.