ارزش غذایی پنیر لیقوان :درصد بالای کلسیم موجود در پنیر لیقوان و توجه به این نکته که کلسیم به نقش قابل توجهی در سلامت بدن و جلوگیری از پوکی استخوان و سلامت دندان دارد و همچنین سهم ۲۰ درصدی پروتین در جدول ارزش غذایی پنیر لیقوان،که ترکیبی از پروتین وی و پروتیین کاذئین است،این دو نوع پروتئین بسیار به بدن انسان نیاز هستند، مخصوصا در کودکان در سن رشد که میزان بالایی از پروتئین را برای غضروف سازی و عضله سازی نیاز دارند
نقشی که پروتئین وی(whey) موجود در پنیر لیقوان در ترمیم عضلات و کنترل سوخت و ساز بدن دارد و همچنین خاصیت پروبیوتیک پنیر که سیستم دفاعی بدن را در برابر امراض و انواع باکتری ها تقویت میکند، سبب بالا رفتن ارزش غذایی پنیر لیقوان میگردد.
از سوی دیگر عدم امکان افزودن مواد غیر معمول از قبیل روغن پالم ، نگهدارنده های صنعتی و ترکیبات شیمیایی به پنیر لیقوان سبب این شده است که پنیر لیقوان در زمره محصولات ارگانیک و طبیعی با شاخصه های سلامتی بالا قرار گیرد.
نقش باکتری ها در ارزش غذایی پنیر لیقوان
باکتری های مفیدی که باعث رسیده تر شدن و ترد تر شدن پنیر لیقوان می شوند نقش بسزایی در بالا بردن ارزش غذایی پنیر لیقوان دارند،این باکتری ها با تولید میزان قابل توجهی از ویتامین ها مخصوصا ویتامین گروه B،لاکتیک اسید و ویتامینK را تولید می کنند
جهت کسب اطلاعات بیشتر با کلیک در اینجا به صفحه اصلی سایت فرآورده های لبنی فاخر هدایت میشوید.
- .