پنیر لیقوان یکی از عالی ترین گزینه ها برای رژیم کتو و افراد حساس به لاکتوز است. میزان قند در پنیر لیقوان بستگی به میزان تازگی پنیر دارد . پنیر لیقوان در بیشترین حالت نیز قند بسیار پایینی دارد و به عنوان پنیر بدون قند میتوان استفاده نمود
میزان قند در پنیر لیقوان

حدود ۵ درصد از شیر گوسفندی را لاکتوز تشکیل می دهد اما حین آب گیری اولیه پنیر لیقوان،به خاطر انحلال بالا لاکتوز در آب، حجم زیاد از لاکتوز دَلمه شیر به آب پنیر منتقل می شود سپس به خاطر رسیده شدن پنیر لیقوان در زاغه ها ، لاکتوز باقی مانده نیز به مولکول هایی مانند لاکتیک اسید و پیروات تبدیل می شود. با کهنه تر شدن پنیر لیقوان در سردخانه های صنعتی، قند موجود در پنیر لیقوان بسیار کمتر شده و در نهایت به صفر می رسد. سطح لاکتوز در پنیر لیقوان رسیده ( ۲ ماه بعد از تولید) کمتر از ۰/۰۲۵% است و به عنوان یک پنیر بدون قند در نظر گرفته می شود.
پنیر لیقوان در رژیم کتوژنیک
یکی از بهترین رژیم ها برای کاهش وزن و سلامت اندام ها، قطع مصرف قند هست. حذف قند باعث تعادل انسولین خون و در نتیجه کاهش اشتها و بهبود عملکرد اندام ها می گردد. یکی از مسئله مهم این هست که با مصرف چربی بدن برای تامین انرژی، سطح مواد نیتراتی و اوره در خون افزایش می یابد. پس باید مصرف گوشت را به حداقل رسانده و از مواد لبنی و حبوبات استفاده نماییم. یکی از بهترین گزینه ها برای رژیم کتو، پنیر لیقوان است که با داشتن مواد معدنی متنوع و انرژی بالا، مناسب افراد است
پنیر لیقوان مناسب برای افرادی که به لاکتوز حساسیت دارند.
میزان قند در پنیر لیقوان بسیار پایین و در حد صفر است. با کهنه تر شدن پنیر، سطح لاکتوز نیز کاهش می یابد و تقریبا بعد از ۴ ماه بعد از تولید، تمامی لاکتوز پنیر لیقوان مصرف می شود و پنیر بدون قند به دست می آید.
پنیر لیقوان برای افراد دیابتی نیز مناسب است و میتوانند با خیال راحت مصرف نمایند.
خرید خرده پنیر لیقوان
برای خرید خانگی پنیر لیقوان میتوانید به بخش فروشگاه سایت مراجعه نمایید. پنیر بدون قند



