آموزش وردپرس
خانه > مطلب > بهترین نوع پنیر

بهترین نوع پنیر

انتخاب اینکه چه نوع پنیری بهترین نوع پنیر هست به عواملی مربوط می شود که بصورت مفصل توضیح داده خواهند شد.

ابندای موضوع لازم هست  خواص و ماهیت انواع پنیر بررسی گردد تا مشخص شود انتخاب شما کدام نوع هست.

ماهیت لبنیات کم چرب پاستوریزه:

این نوع لبنیات بصورت کاملا صنعتی  و با بهره گیری از علم روز تولید میشوند از جمله معایب این نوع پنیر و لبنیات، امکان تشکیل سنگ کلیه از رسوب کلسیم موجود به دلیل نبود چربی به اندازه کافی در ساختار آن و همچنین استفاده از نگهدارنده های صنعتی و شیمیایی را میتوان یاد برد.

ماهیت پنیر های سنتی لیقوان:

پنیر سنتی لیقوان یا همان پنیر شور تبریزی چنانچه در کارگاه های بهداشتی و تحت نظارت سازمان غذا و دارو تولید گردد، با استفاده از ابزار های بهداشتی و بدون هیچگونه مواد نگهدارنده و یا شیمیایی تولید میگردد. جهت نگهداری این نوع پنیر از آبنمک تولید شده از نمک دریا استفاده میگردد و به دلیل درصد چربی مناسب، در بدن رسوب نمیکند و عامل سنگ کلیه نمیگردد. از جمله معایب این نوع پنیر، درصد چربی و نمک نسبتا بالای آن هست . این نوع پنیر به دلیل طعم فوق العاده آن را میتوان از بهترین نوع پنیرهای ایران و جهان نام برد .

  • چنانچه تمایل به مطالعه معیارهای تشخیص بهترین نوع پنیر لیقوان را دارید، اینجا کلیک کنید.
  • و یا با کلییک در اینجا ، ارزش غذایی پنیر لیقوان را مطالعه خواهید کرد.

بهترین نوع پنیر لیقوان

بازدیدها: 5203

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.