انتخاب اینکه چه نوع پنیری بهترین نوع پنیر هست به عواملی مربوط می شود که بصورت مفصل توضیح داده خواهند شد.
ابندای موضوع لازم هست خواص و ماهیت انواع پنیر بررسی گردد تا مشخص شود بهترین نوع پنیر از نظر شما کدام نوع هست.
ماهیت لبنیات کم چرب پاستوریزه:
این نوع لبنیات بصورت کاملا صنعتی و با بهره گیری از علم روز تولید میشوند از جمله معایب این نوع پنیر و لبنیات، امکان تشکیل سنگ کلیه از رسوب کلسیم موجود به دلیل نبود چربی به اندازه کافی در ساختار آن و همچنین استفاده از نگهدارنده های صنعتی و شیمیایی را میتوان یاد برد، همچنین این نوع پنیر کم چرب طعم طعم چندانی ندارد و نمیتواند بهترین نوع پنیر باشد.
ماهیت پنیر های سنتی لیقوان:
پنیر سنتی لیقوان یا همان پنیر شور تبریزی چنانچه در کارگاه های بهداشتی و تحت نظارت سازمان غذا و دارو تولید گردد، با استفاده از ابزار های بهداشتی و بدون هیچگونه مواد نگهدارنده و یا شیمیایی تولید میگردد. جهت نگهداری این نوع پنیر از آبنمک تولید شده از نمک دریا استفاده میگردد و به دلیل درصد چربی مناسب، در بدن رسوب نمیکند و عامل سنگ کلیه نمیگردد. از جمله معایب این نوع پنیر، درصد چربی و نمک نسبتا بالای آن هست . این نوع پنیر به دلیل طعم فوق العاده آن را میتوان از بهترین نوع پنیرهای ایران و جهان نام برد .
- چنانچه تمایل به مطالعه معیارهای تشخیص بهترین نوع پنیر لیقوان را دارید، اینجا کلیک کنید.
- و یا با کلییک در اینجا ، ارزش غذایی پنیر لیقوان را مطالعه خواهید کرد.
بازدیدها: 6125