پنیرمطلب

بهترین نوع پنیر

بهترین نوع پنیر چه نوع پنیری هست؟ پنیر کم چرب یا پرچرب
بهترین نوع پنیر لیقوان

انتخاب اینکه چه نوع پنیری بهترین نوع پنیر هست به عواملی مربوط می شود که بصورت مفصل توضیح داده خواهند شد.

ابندای موضوع لازم هست  خواص و ماهیت انواع پنیر بررسی گردد تا مشخص شود بهترین نوع پنیر از نظر شما کدام نوع هست.

ماهیت لبنیات کم چرب پاستوریزه:

این نوع لبنیات بصورت کاملا صنعتی  و با بهره گیری از علم روز تولید میشوند از جمله معایب این نوع پنیر و لبنیات، امکان تشکیل سنگ کلیه از رسوب کلسیم موجود به دلیل نبود چربی به اندازه کافی در ساختار آن و همچنین استفاده از نگهدارنده های صنعتی و شیمیایی را میتوان یاد برد، همچنین این نوع پنیر کم چرب طعم طعم چندانی ندارد و نمیتواند بهترین نوع پنیر باشد.

ماهیت پنیر های سنتی لیقوان:

پنیر سنتی لیقوان یا همان پنیر شور تبریزی چنانچه در کارگاه های بهداشتی و تحت نظارت سازمان غذا و دارو تولید گردد، با استفاده از ابزار های بهداشتی و بدون هیچگونه مواد نگهدارنده و یا شیمیایی تولید میگردد. جهت نگهداری این نوع پنیر از آبنمک تولید شده از نمک دریا استفاده میگردد و به دلیل درصد چربی مناسب، در بدن رسوب نمیکند و عامل سنگ کلیه نمیگردد. از جمله معایب این نوع پنیر، درصد چربی و نمک نسبتا بالای آن هست . این نوع پنیر به دلیل طعم فوق العاده آن را میتوان از بهترین نوع پنیرهای ایران و جهان نام برد .

[foogallery id=”1082″]

  • چنانچه تمایل به مطالعه معیارهای تشخیص بهترین نوع پنیر لیقوان را دارید، اینجا کلیک کنید.
  • و یا با کلییک در اینجا ، ارزش غذایی پنیر لیقوان را مطالعه خواهید کرد.

بهترین نوع پنیر لیقوان

اشتراک‌ها:

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *